Jetse

Prva Tv Uživo - Tvoje lice zvuči poznato - 4. epizoda

prvauzivo | 03 Novembar, 2013 18:59

Šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler i zaljubljenik u muziku Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj žirijskoj ekipi uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit„ Pusti, pusti modu". Savo je odmah odao tajnu da neće biti strog u ocenjivanju jer mu je sada jasno da nije ni malo lako „biti neko drugi".

Sara Jo kao Britni Spirs

Duh MTV-a zavladao je studiom kada se pojavila Sara Jovanović kao Britni Spirs. Ne samo da je fizički podsetila na popularnu američku pevačicu, već je i zvučala kao ona, a komplikovanom koreografijom pokazala je da je i sama dostojna da bude zvezda. Pohvale su stigle i od članova žirija, a Ivan je dodao i da mu se mnogo više dopada u ulozi žene, pošto je Sara do sada dva puta bila muško.

Boris Milivojević kao Elvis Prisli

Glumcu Borisu Milivojeviću pripala je uloga kralja rokenrola Elvisa Prislija. U čuvenom belom Elvisovom odelu, sa karakterističnim zulufima i plavim očima, Boris je na scenu stupio uz note pesme "My way" da bi ubrzao ritam uz "Viva Las Vegas". Ipak, njegova pobednička imitacija iz prethodne epizode je bila toliko upečatljiva da je ovaj nastup ostao u senci.

 (Dalje)

Prva Uzivo - Tvoje lice zvuči poznato - 3. epizoda

prvauzivo | 31 Oktobar, 2013 00:09

Pobednik 3. epizode spektakularnog muzičkog takmičenja je glumac Boris Milivojević koji je dinamičnim nastupom, vizuelnom i vokalnom imitacijom vatrene Tine Tarner, osvojio glasove takmičara i članova žirija. U kratkoj uskoj haljinici na bratele, na visokim potpeticama, sa izblajhanom kosom i izdepiliranim pazuhom i rukama, Boris je pevao Tinin veliki hit „Proud Mary“ i zapalio studio. Nagradu od 1000 evra pobednik je namenio deci koju često viđa u svom kraju, tj. deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici.

Šou je počeo, a voditelji emisije Marija Kilibarda i Petar Strugar najavili su spektakularne imitacije deset vrsnih umetnika. Takmičari iznova imaju cilj da se što bolje predstave i osvoje nagradu od hiljadu evra koju će dati u humanitarne svrhe.

Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević, Ivanu Ivanoviću pridružio se gostujući član žirija Miroslav Ilić koji je prokomentarisao da je čuo da je u ovakvoj emisiji najveći greh biti ozbiljan. Koliko je ozbiljan pokazao je Ivan Ivanović koji je došao u elegantnom izdanju sa leptir mašnom i nagovestio da je uveo novo pravilo da svaku ženu koja se skine nagradi sa dodatnim poenima i da bi voleo da to takmičarke imaju u vidu.

 

Knez kao Džiboni

Imitacije su počele. Led je probio Nenad Knežević Knez Džibonijevom pesmom "Libar". Sa malo dužom kosicom i karakterističnom Džibonijevom ribarskom kapicom na glavi, Knez se odmarao na kanabetu i olako izveo zadatu numeru. Iako je on sam bio zadovoljan nastupom, žiri se složio da je u prethodnoj emisiji u ulozi Josipe Lisic bio mnogo bolji.

 

 (Dalje)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb